Vitaliteitscoaching

Kan ik je helpen?

Als vitaliteitscoach kun je bij mij terecht voor allerlei vraagstukken omtrent vitaliteit. Vitaliteit omvat meer dan gezondheid. Je kunt hierbij denken aan veerkracht, grenzen stellen en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching kan jou helpen om je huidige situatie om te zetten naar een nieuwe, gewenste situatie. We gaan aan de slag met jouw doel en kijken wat ervoor nodig is om stapje voor stapje dit doel te realiseren.

Waar nodig zal ik een spiegel voorhouden; ik ben oprecht en zal dan ook met gepaste feedback terugkoppelen wat ik zie. Zo krijg jij inzicht in je valkuilen en wordt jouw blinde vlek zichtbaar, waardoor je je doel weer helder in beeld kunt krijgen.

Ik begeleid jou om de kracht in jezelf te vinden, zodat jij de verandering kunt waarmaken die jij zo graag voor jezelf wilt.

Voel je welkom!

De beste investering is de investering in jezelf

Wat is vitaliteitscoaching?

Doelen stellen

Het opstellen van de juiste doelen is van groot belang. Door voor ogen te houden wat jij wilt bereiken, kun je stapje voor stapje toewerken naar het voor jou gewenste resultaat.

Afrekenen met ongewenst gedrag

Samen ontdekken we de oorzaak van (onbewuste) patronen die jou in de weg staan om te bereiken wat jij wilt. We verleggen de focus naar wat jij WEL wilt in plaats van wat jij NIET meer wilt.

Herken je dit?

 • Leef jij niet het leven wat je wilt leven en heb je het gevoel dat het leven jou ‘overkomt’?
 • Heb je het gevoel dat gebeurtenissen uit het verleden jouw leven bepalen?
 • Je wilt iets bereiken maar weet niet hoe je het aan moet pakken?
 • Je wilt wat anders met je leven maar weet niet wat?
 • Je bent na contact met anderen snel leeg en op?
 • Sommige dingen of werkzaamheden kosten je enorm veel energie
 • Je weet dat je (hoog)sensitief bent maar weet niet zo goed hoe je hiermee om kunt gaan
 • Je doet soms dingen tegen je zin in of die ten koste gaan van jezelf
 • Je wilt meer leven vanuit je hart
 • Je wilt gezonder leven maar vind elke keer een excuus om dat niet te doen

Het resultaat voor jou:
een gelukkiger en vrijer leven

Vitaliteit

Begeleiding op het gebied van optimale zorg voor jezelf, de juiste keuzes maken  én jezelf de moeite waard vinden, zorgen ervoor dat jij lekker in je vel komt te zitten.

Systemisch coachen

Tijdens een sessie gaan we op zoek naar een mogelijk verband tussen jouw vraag en de manier van omgang of gebeurtenissen in het gezin van herkomst of je familiesysteem.

Eigenaarschap

Door de verantwoordelijkheid voor jou leven bij jezelf te leggen, zorg je ervoor dat je eigenaarschap neemt. Met andere woorden, jij bepaalt hoe het met je gaat.

Actie

Door je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan, kun jij alles in je leven realiseren wat jij wenst. Hoe het jou vergaat, kun je zien als een keuze. De regie ligt in jouw handen.

Programma’s

Kennismaking en intake
€90
 • Intake en kennismakingssessie
Losse sessie
€120
 • Losse sessie
 • 75-90 minuten coaching

Over Ilse Dekkers

Als gezondheidswetenschapper en vitaliteitscoach heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen gericht op vitaliteit.

Vaak ligt de oorzaak van een probleem niet aan de oppervlakte maar is er een diepliggende reden waarom mensen gestresst zijn, moeite hebben om gezonde keuzes te maken en weinig energie ervaren.

 Met mijn doortastend vermogen kom ik snel tot de kern. Dat is soms confronterend, maar vaak precies wat nodig is om verder te komen.

Wat anderen zeggen