Over mij

Ik ben Ilse, gezondheidswetenschapper, hypnotherapeute en coach op het gebied van vitaliteit en levenskracht.

We hebben het allemaal in ons om goed voor onszelf te zorgen. Door alles wat het leven van ons vraagt, voel je je soms alleen, gestresst en hou je continue veel ballen in de lucht. Het lukt dan niet om optimaal voor jezelf te zorgen.

Goed voor jezelf zorgen en de kracht van binnen te voelen, is niet altijd makkelijk. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen naar een fijn en vitaal leven.

Ilse

“Kies voor jezelf en breek je vrij”

Een gelukkig leven voor iedereen, dat is mijn drijfveer

Mijn ervaring

Door mijzelf steeds te ontwikkelen blijf ik in staat om hulp op maat te bieden. Door een mix van ervaring, trainingen, opleidingen en cursussen blijf ik op de hoogte en ben ik in staat om elke keer een goed traject neer te zetten. Doordacht, gebaseerd op wetenschap en gecombineerd met mijn kennis en ervaring.

Collectief Alternatieve Therapeuten

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatieve Therapeuten.

Geschillen Alternatieve Therapeuten

Vanuit beroepsvereniging CAT ben ik lid van de GAT voor in geval van geschillen.

OMNI Hypnosis Training Center

Mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik gevolgd bij OMNI Hypnosis Training Center.

Universiteit Rome

Mijn master in gezondheidswetenschappen heb ik gevolgd aan de Universiteit Rome.

Hanzehogeschool Groningen

Aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik sportgezondheid gestudeerd.