Belang van hypnotherapie

Reken af met stress, angst, trauma, patronen en pijn
Hypnotherapie is een behandelvorm waarin je onder hypnose meer inzicht in jezelf krijgt en aan je angst, pijn, trauma en patronen kunt werken.
Iedereen is meerdere keren per dag onder hypnose. Je kunt het vergelijken met het gevoel dat je zo diep in een boek verzonken bent dat alles om je heen vervaagt. Of dat je in de bioscoop een film aan het kijken bent en zo in trance bent, dat je niet meer let op de mensen om je heen. Met hypnotherapie kom je in een vergelijkbare trance.

Bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten

Hoe werkt het?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt ingezet om bepaalde klachten te behandelen. Je kunt door middel van hypnose jouw onderbewustzijn aanspreken en hiermee jouw gevoelens en gedrag beter leren kennen. Deze therapie wordt bij onder andere angstklachten, depressieve gevoelens, lichamelijke klachten, slaapproblemen en stress gebruikt. Daarnaast is het zeer effectief bij gedragsverandering; zoals stoppen met roken, afvallen en bij verslavingen.

Stok achter de deur

Het proces gaat met vallen en opstaan. Ik weet er alles van en zal jou waar dan ook nodig, steunen in jouw proces. 

Emotie regulatie

Jouw emoties zullen jou helpen jouw eetbuien te overwinnen. Waar jouw emoties eerder nog je vijand waren, zul je ze leren in te zetten om juist van je eetbuien af te komen. 

Duurzaam

Bedenk dat het niet aangaan van dit proces leidt tot gezondheidsproblemen. Het is een duurzaam traject, je leert zoveel over jezelf, jouw patronen en je emoties. Je hoeft het niet alleen te doen, ik sta naast je!

Emotie eten

Je wilt het niet en toch gebeurt het… vaker dan je wilt, stop jij ongecontroleerd eten in je mond. Het liefst chocola, chips, koekjes. 

Heerlijk, even niks voelen, alleen de smaak van het eten in je mond. Je vergeet alles om je heen. Fijn om even niks te voelen, je frustratie, je boosheid, je eenzaamheid of je verdriet.

Eten van suikers werkt verslavend. Het verdoofd je gevoel voor even. Maar daarna worden je emoties juist versterkt. Je voelt je nog ellendiger en schuldig. 

Het lost niks op maar toch kun je het niet stoppen.

Herken je dit?

Heb jij last van emotie eten?

Heb je eetbuien waarmee je niet kan stoppen?

Dat je naar de keuken loopt en in je hoofd bedenkt dat je het niet moet doen?

Maar toch verder loopt en het WEL doet?

Je kan het niet stoppen.

Herken je je hierin?

Weet dan dat je er 1 van velen bent. Veel vrouwen hebben hier last van. Bijna iedereen heeft een mechanisme om emoties weg te stoppen.

De een rookt, de ander drinkt en jij en ik doen dit door middel van eten. Maar het kan anders.

Ik kan jou hierbij helpen. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met mij op. 

#IkOok

Ook ik heb geworsteld met emotie eten. Ik had mijn emoties niet onder controle en wist niet wat ik ermee aan moest.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om de eetbuien te stoppen. Maar het is zeker mogelijk, ik kan het en jij kan het ook!

Wordt weer de baas over jouw emoties. Pak de regie. Het is echt een bevrijding!

Iets voor jou?

Ben je er helemaal klaar mee?

In een intensief traject van een jaar lang help ik jou je eetbuien onder controle te krijgen.

Je leert om te gaan met je emoties.

Belangrijk is daarbij dat je het doet met een dikke glimlach op je gezicht, voldoende motivatie en een goed doel voor ogen. Als ik het kan, kan jij het ook!

i

Aan het eind van dit traject heb jij:

– inzicht in jouw eetgedrag

– hobbels overwonnen en heb je een enorme persoonlijke groei doorgemaakt

– als het aan mij ligt, daadwerkelijk afgerekend met je eetbuien.

Besef wel dat hier wat voor nodig is, ik zal je alles geven qua kennis en begeleiding maar het succes valt of staat met jouw inzet en proces.

En het belangrijkste van alles:

Je weet waar je valkuilen liggen en hoe je die moet omzeilen of hoe ermee om te gaan. Je zult veel gezonder en fitter door het leven gaan.

Jouw lichaam heb je je hele leven nodig, zorg er daarom goed voor.

Je lichaam zal je dankbaar zijn! 

Programma: ‘Stop je eetbuien’

Een traject van een jaar, waarin je aan de slag gaat om je eetbuien te weerstaan. Hierdoor zit je weer lekkerder in je vel en heb je je emoties onder controle.

Kosten: € 1.295,-
Inclusief 2 keer per maand 1-1 sessie waarin we de focus leggen op waar jij naar toe wilt. Je krijgt volop begeleiding, persoonlijk advies, betrokkenheid én ondersteuning bij je implementatie!

Daarnaast heb je recht om een joker in te zetten, zit je er helemaal doorheen, app/bel mij dan voor een ‘nood’gesprek. Waarin ik jou zo snel mogelijk te woord sta om je dilemma op dat moment te overwinnen.

 

 

Data en betaling

Het jaartraject start wanneer jij er klaar voor bent. Heb je interesse, meld je dan snel aan voor een kennismakingsgesprek (altijd gratis en vrijblijvend).

Betaling kan in termijnen: vraag mij naar de mogelijkheden.

Inclusief de gehele periode ondersteuning, huiswerk, feedback én veel coaching op maat.

√ Optimale individuele aandacht

√ Elke twee weken en persoonlijk coachgesprek

√ Joker – inzetten wanneer jij wilt!

Overtuigd?

Heb je interesse?

Laat je gegevens achter. Dan mail ik jou met mijn opties voor een belafspraak of persoonlijke intake. 

Nog twijfels?

Nog vragen of zie je beren op de weg? Kom gewoon eens langs voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen. 

Duurzaam

Ik sta voor duurzaamheid en een brede aanpak. Ik kijk naar het totaalplaatje en we pakken jouw hulpvraag bij de kern aan. Alleen dan is succes gegarandeerd. Twijfel je hierover? Neem dan contact met mij op en bespreek je overwegingen. Kun je meteen ervaren hoe dat is 😉