Virtuele maagband

Klaar met de eeuwige strijd?

Het roer moet om. Je bent te zwaar, je hebt letterlijk en figuurlijk teveel ballast wat je met je meedraagt en jij wilt NU voorgoed afrekenen met je overgewicht. Je hebt al zoveel geprobeerd maar zonder blijvend resultaat.

Hypnotherapie pakt jouw probleem bij de kern aan. We gaan aan de slag met de échte oorzaak van jouw overgewicht. Ik help jou op weg naar een slank en gezond lichaam. Zonder dieet!

Omdat je het waard bent!

Hoe werkt een virtuele maagband?

Werking maagband

Jouw onderbewustzijn maakt geen onderscheid tussen fictie en werkelijkheid. In hypnose wordt een maagband geplaatst. Hierdoor heb jij het gevoel dat de grootte van jouw maag kleiner is geworden, waardoor jij eerder een verzadigd gevoel zal ervaren en kleinere porties zal eten.

Hypnose

Hypnose is een krachtige tool om de oorzaak van jouw overgewicht te achterhalen en op te lossen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de maagband, we willen immers niet dat je ongezonde (eet)patronen hetzelfde blijven en je daardoor terugvalt in oud gedrag.

Zelfhypnose

Om de maagband succesvol te kunnen plaatsen is het noodzakelijk dat je elke dag aan zelfhypnose doet. Wat dat precies inhoudt, wordt tijdens de intake uitvoerig besproken. Je luistert elke dag een audio variërend tussen de 10-20 minuten.

8 stappenplan

Wanneer je hebt besloten om te kiezen voor een virtuele maagband, gaan we aan de slag met een stappenplan. Je ontvangt een werkboek waarin je deze stappen bijhoudt. Je wilt immers dat gezonde gewoonten ingesleten raken. Het bijhouden hiervan is essentieel om inzicht te krijgen wat al goed gaat en wat nog aandacht vraagt.

Video: Hoe werkt een virtuele maagband?

Kom jij in aanmerking voor een virtuele maagband?

Herken jij bij jezelf dat je te veel eet? Dat je door kunt blijven eten ook al weet je dat je voldoende hebt gegeten? Kun jij makkelijk grote maaltijden naar binnen krijgen zonder dat je een verzadigd gevoel hebt? Heb je overgewicht en wil je daar graag vanaf?

Dan is dit programma iets voor jou.

Twijfel je nog? Klik op de link hieronder en doe de test!

Doe de gratis test

Je kunt alles blijven eten

Met een maagband kun jij alles blijven eten, maar eet je kleine porties. Met behulp van hypnotherapie, wordt jij weer de baas over jouw eetgedrag en leer je je verzadigingsgevoel te herkennen.

Voordelen complete virtuele maagband

Geen wachttijden
100% veilig

Slagingspercentage 80%

Aanpakken van de oorzaak
Geen operatie
Geen periode van herstel
In verhouding lage kosten
Geen littekens
Geen risico op complicaties

Dit grote slagingspercentage komt doordat de oorzaak van het probleem van overgewicht wordt aangepakt. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker. Je zult op een rustige, ontspannen en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken! Deze maagband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Voordelen complete virtuele maagband

 • Geen wachttijden
 • De oorzaak van het overgewicht wordt opgelost
 • In verhouding lage kosten
 • Geen operatie
 • 100 % veilig
 • Geen risico op complicaties
 • Geen littekens
 • Geen periode van herstel
 • Slagingspercentage 80%

Dit grote slagingspercentage komt doordat de oorzaak van het probleem van overgewicht wordt weggenomen. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker. Je zult op een rustige, ontspannen en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken! Deze maagband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Iets voor jou?

Wordt dit jouw doorbraak?

In 5 sessies help ik jou op weg naar een slanker en gezonder lichaam.

Je leert oud gedrag vaarwel te zeggen en goed voor jezelf te zorgen.

Belangrijk is daarbij dat je het doet met een dikke glimlach op je gezicht, voldoende motivatie en een goed doel voor ogen.

Aan het einde van dit traject

Heb jij hobbels overwonnen en heb je een enorme persoonlijke groei doorgemaakt

Ben jij heel wat kilo’s kwijt

Eet jij kleine porties en ben je in balans met je eetgedrag

Zit je lekker in je vel en heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen

Het belangrijkste van dit alles

Je hebt de oorzaak van jouw overgewicht gevonden en weet waar je valkuilen liggen en hoe daarmee om te gaan.

Je zult in controle zijn over jouw eetgedrag.

Programma’s

Maatwerk
Afvallen met hypnose
 • Weet je niet zeker of de virtuele maagband wat voor jou is? Of wil je afvallen met hypnose in plaats van een virtuele maagband?
 • Neem dan contact met mij op, graag kom ik met je in gesprek om de mogelijkheden met je te bespreken. Samen bepalen we hoeveel sessies nodig zijn.

Kenmerken van het traject

Begeleiding

Ik begeleid jou naar het behalen van jouw streefgewicht. Ik zal daar alles voor doen, maar het is vooral belangrijk dat jij daar vol voor gaat. Ik ondersteun jou waar nodig en zal mijn kennis en kunde inzetten om het traject te laten slagen.

Stok achter de deur

Afvallen is makkelijker met een stok achter de deur. Ik bewaak jouw doelen, grenzen en hou voor ogen wat haalbaar is; kortom, ik zijn tijdens het traject jouw stok achter de deur zijn.

Duurzaam

De virtuele maagband is een duurzaam traject. Door met jouw onderbewustzijn aan de slag te gaan, het deel waar jouw gedrag en patronen liggen opgeslagen, kijken we naar de oorsprong van jouw probleem met je gewicht. Omdat we het probleem bij de kern aanpakken, is de werking van de virtuele maagband bewezen succesvol.

Mindset

Zonder gezonde mindset is afvallen een worsteling. Naast het plaatsen van de maagband gaan we aan de slag met de juiste mindset om het afvallen tot een succes te maken.

Aan de slag!

Wil jij een virtuele maagband?

Vraag dan nu om de gratis telefonische intake.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

In hypnose wordt er een maagband geplaatst. Dat wil zeggen dat jouw onderbewustzijn en jouw lichaam ervaren dat er daadwerkelijk een maagband geplaatst is. Hierdoor zal jouw lichaam ervaren dat er minder eten in jouw maag kan en je met minder eten toekunt.

Je hoeft je niet aan een dieet te houden. Je ontvangt een dagmenu gericht op de grootte van de porties die jij kunt eten na de plaatsing van de maagband.

Je hoeft niet te sporten. De maagband zal ervoor zorgen dat je af zult vallen.

Je gaat minder vaak en kleinere porties eten, omdat je na de plaatsing van een maagband sneller een vol gevoel ervaart. Omdat we naar de oorzaak van jouw overgewicht kijken, zal de drang naar eten minder worden.
Je zal dit effect snel bemerken en als vanzelf gewicht gaan
verliezen.

Afvallen met hypnose

Het kan zijn dat algemene hypnotherapie beter past bij jouw situatie dan een virtuele maagband. Graag kijk ik samen met jou naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Wat anderen zeggen