“Jaren van schommelen in gewicht en na talloze pogingen om af te vallen was ik het zat. Ik zat niet lekker in me vel, vond mezelf lelijk dik en kansloos. Voelde me niet fijn en had weinig energie.

Ik begon met diëten altijd met goeie moed! en na 2 weken viel ik weer terug in mijn oude patroon. Ik kon eten als een bootwerker, ik at onregelmatig en ‘ s avonds na het eten kon ik nog chips of snoep na binnen werken totdat ik bom vol zat, dat is natuurlijk niet normaal! Dit kon niet zo door en gaan! Maar hoe dan wel?

Via Ilse kwam ik in aanmerking met een virtuele maagband. Ik ben in 7 weken al 10 kg afgevallen. Ik voel me fitter, blijer en gezonder worden. Ik eet gezonde eiwitrijke voeding, ik eet gevarieerd en regelmatig en zit lekker in me vel. Ongezonde voeding is steeds minder aantrekkelijk voor mij, het is eigenlijk geen dieet maar een levensstijl dat je genoeg hebt aan kleinere porties en regelmatig te eten.”

Hilda, 37 jaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.