Virtuele maagband

Reken af met je overgewicht, laat je ballast los!
Ik help jou korte metten te maken met je ballast

Ben je klaar met je eeuwige strijd tegen de kilo’s?

Het roer moet om. Je voelt je te zwaar, je hebt teveel extra ballast wat je met je meedraagt en wil nu voorgoed afrekenen met dat extra gewicht. Je hebt al zoveel geprobeerd en elke keer zonder blijvend resultaat. Als er nu niks gebeurd, zul je op den duur te kampen krijgen met je gezondheid. 

Dat kan niet de bedoeling zijn. 

Ik help jou op weg naar een gezond gewicht. Omdat je het waard bent om goed voor jezelf te zijn!  

Hoe werkt een virtuele maagband?

Werking maagband

Jouw onderbewustzijn maakt geen onderscheid tussen fictie en werkelijkheid. In hypnose wordt een maagband geplaatst. Hierdoor heb jij het gevoel dat de grootte van jouw maag kleiner is geworden, waardoor jij eerder een verzadigd gevoel zal ervaren en kleinere porties zal eten.

Hypnose

Hypnose is een krachtige tool om de oorzaak van jouw overgewicht te achterhalen en op te lossen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de maagband, we willen immers niet dat je ongezonde (eet)patronen hetzelfde blijven en je daardoor weer terugvalt in oud gedrag. 

Zelfhypnose

Om de maagband succesvol te kunnen plaatsen is het noodzakelijk dat je elke dag aan zelfhypnose doet. Wat dat precies inhoudt, wordt tijdens de intake uitvoerig besproken. Je luistert elke dag een audio varierend tussen de 10-20 minuten.

7 stappenplan

Tijdens het traject volg je een 7 stappenplan. Eenvoudig gezegd komt dit op het volgende neer: 1. Eet kleine maaltijden, 2. Eet aandachtig en kauw goed op je eten, 3. Stop met eten bij een verzadigd gevoel, 4. Drink voldoende water, 5. Eet voldoende vetten en eiwitten, 6. Neem extra vitaminen en 7. Doe elke dag aan zelfhypnose.

Kom jij in aanmerking voor een virtuele maagband?

Herken jij bij jezelf dat je veel te veel eet? Dat je door kunt blijven eten ook al heb je voldoende gehad? Kun jij makkelijk hele grote maaltijden naar binnen krijgen zonder dat je een verzadigd gevoel hebt? Heb je overgewicht en wil je daar graag van af?

Dan is dit programma iets voor jou.

Twijfel je nog? Doe dan de gratis test.

Virtuele maagband

Het is echt een cadeautje voor jezelf. Je doet alles geheel op eigen kracht, je zorgt goed voor jezelf en wordt weer de fitste versie van jezelf.

Met een maagband kun jij alles blijven eten, maar eet je kleine porties. Met behulp van hypnotherapie, wordt jij (weer) de baas over jouw eetgedrag en leer je je verzadigingsgevoel te herkennen. 

Wordt weer de baas over jouw lichaam en jouw gewicht. Het is echt een bevrijding van jouw emotionele en lichamelijke ballast!

Iets voor jou?

Wordt dit jouw doorbraak?

In 5 sessies help ik jou op weg naar een slanker en gezonder lichaam.

Je leert oud gedrag vaarwel te zeggen en goed voor jezelf te zorgen.

Belangrijk is daarbij dat je het doet met een dikke glimlach op je gezicht, voldoende motivatie en een goed doel voor ogen.

i

Aan het eind van dit traject:

– heb jij hobbels overwonnen en heb je een enorme persoonlijke groei doorgemaakt

– ben jij heel wat kilo’s kwijt en zul je afrekenen met je ballast

– eet jij kleine porties en ben je in balans met je eetgedrag

En het belangrijkste van alles:

Heel veel inzicht in de persoonlijke hobbels die jou in het verleden steeds weerhielden om daadwerkelijk je streefgewicht te bereiken. Je weet waar je valkuilen liggen en hoe je die moet omzeilen of hoe ermee om te gaan. En omdat je al ervaren hebt hoe dat voelt en los te zijn van verleidingen, zul je niet zomaar meer zwichten.

Programma: ‘Complete Virtuele Maagband’

Een traject van een 5 sessies, waarin je met behulp van een virtuele maagband af zult rekenen met overtollige kilo’s.

Kosten: € 749,- nu tijdelijk voor € 599,-
Inclusief hypno-analyse mbt jouw eetgedrag, volop begeleiding, zelfhypnose audio’s, voedingsadvies, betrokkenheid én ondersteuning bij je implementatie!

 

 

Betaling

Betaling dient in 1 keer voldaan te worden.

Bij betaling in termijnen: vraag naar de mogelijkheden.

 

Aan de slag!

Wil jij een virtuele maagband?

Vraag dan nu om de gratis telefonische intake!

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

Virtuele Maagband

Begeleiding

Ik begeleid jou op weg naar het behalen van jouw streefgewicht. Ik zal daar alles voor doen, maar het is vooral belangrijk dat jij daar vol voor gaat. Ik begeleid en ondersteun jou waar nodig. 

Stok achter de deur

Afvallen gaat niet zonder stok achter de deur. Ik bewaak jouw doelen, grenzen en hou voor ogen wat haalbaar is. 

Mindset

Zonder gezonde mindset lukt het afvallen niet. Ik help jou met de juiste mindset om het afvallen tot een succes te maken.  

Duurzaam

De virtuele maagband is een duurzaam traject. Door met jouw onderbewustzijn aan de slag te gaan, het deel waar jouw gedrag en patronen liggen opgeslagen, kijken we naar de oorsprong van jouw probleem met je gewicht. Omdat we het probleem bij de kern aanpakken, is de werking van de virtuele maagband bewezen succesvol. 

Jaren van schommelen in gewicht en na talloze pogingen om af te vallen was ik het zat. Ik zat niet lekker in me vel, vond mezelf lelijk dik en kansloos. Voelde me niet fijn en had weinig energie.

Ik begon met diëten altijd met goeie moed! En na 2 weken viel ik weer terug in mijn oude patroon. Ik kon eten als een bootwerker, ik at onregelmatig en ‘ s avonds na het eten kon ik nog chips of snoep na binnen werken totdat ik bom vol zat, dat is natuurlijk niet normaal! Dit kon niet zo door en gaan! Maar hoe dan wel?

Via Ilse kwam ik in aanmerking met een virtuele maagband. Ik ben in 7 weken tijd 10 kg afgevallen en blijf nog steeds gewicht verliezen. Ik voel me fitter, blijer en gezonder worden. Ik eet gezonde eiwitrijke voeding, ik eet gevarieerd en regelmatig en zit lekker in me vel. Ongezonde voeding is steeds minder aantrekkelijk voor mij, het is eigenlijk geen dieet maar een levensstijl dat je genoeg hebt aan kleinere porties en regelmatig te eten.

Hilda

Tijdens de coaching en hypnose heb ik met Ilse gewerkt aan zelfbeeld, liefde en eetgedrag. De virtuele maagband maakt het geheel compleet, ik word slanker en voel me super!!

Cora

Ik was helemaal klaar met mezelf en met mijn eetgedrag. Elke keer weer begon ik een dieet maar na een paar weken, viel ik weer terug.
Toen ik bij Ilse in de praktijk kwam, was ik eerst wat sceptisch. Ik wilde zo graag maar wist ook dat het heel moeilijk was.
De hypnosesessies hebben bij mij echt iets verandert. Alle diëten werken wel maar er veranderde niks in mijn hoofd. Nu is het echt anders. Ik merk dat ik anders denk over mezelf en over eten. Ik kies echt bewust voor mezelf en gezonde voeding en door de virtuele maagband zit ik veel sneller vol. Ik eet nu kleine porties en dat is genoeg.
Ik wil nooit meer terug.
Dank je wel Ilse voor de fijne begeleiding.

Marion